ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Επίμονοι στην αέναη αναζήτηση της τελειότητας!

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑΣ


TECHNIQUES, Berlin Packaging GreeceΥψηλής Αντοχής
Μέσα από μία τεράστια ποικιλία χρωμάτων, υφών και ξεχωριστών εφέ, με την εκτύπωση μεταξοτυπίας υψηλής αντοχής, επιτυγχάνεται ένα μοναδικό, ανεξίτηλο αποτέλεσμα υψηλής ανθεκτικότητας απαντώντας στο πρόβλημα της φθοράς των χάρτινων ετικετών. Τεχνική ιδανική για εκτυπώσεις 1-6 χρωμάτων, που μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις άλλες μεθόδους διακόσμησης του γυαλιού, καθιστώντας την ποιότητα εξαιρετικά υψηλή. Οι τυπωμένες γυάλινες συσκευασίες ψήνονται στους 600-620°C.

 

 

 

TECHNIQUES, Berlin Packaging Greece

ΕΚΤΥΠΩΣΗ UV
Χαμηλής Αντοχής

Τα φιλικά προς το περιβάλλον UV-σκληρυντικά μελάνια εκτύπωσης μεταξοτυπίας είναι απαλλαγμένα από διαλύτες και επικίνδυνα βαρέα μέταλλα. Είναι γνωστά για την εξαιρετική φωτεινότητα των χρωμάτων τους, την ανθεκτικότητα και τις ρεαλιστικές απεικονίσεις που επιτυγχάνουν, ενώ η θερμοκρασία ψησίματος τους είναι στους 180°C,

 

 

 

TECHNIQUES, Berlin Packaging GreeceΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Εκτυπώσεις αληθινού χρυσού και άλλων πολύτιμων μετάλλων που τραβούν την προσοχή του δέκτη σαν μαγνήτης. Χρυσός, ροζ χρυσός, πλατίνα και χαλκός τυπώνονται στη γυάλινη συσκευασία και στα γυάλινα ή πορσελάνινα είδη σερβιρίσματος με ανεξίτηλη ιδιότητα και προσφέρουν ένα λαμπερό, πολύτιμο και ελκυστικό αποτέλεσμα. Οι θερμοκρασίες που ενδείκνυνται για το ψήσιμό τους είναι στους 620-630°C, γεγονός που καθιστά την εκτύπωση ανεξίτηλη.

ΒΑΦΗ


TECHNIQUES, Berlin Packaging GreeceΑΠΛΗ ΒΑΦΗ

Η βαφή χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο για να ικανοποιήσει τις αισθητικές απαιτήσεις του σύγχρονου packaging design. Η γυάλινη συσκευασία βάφεται με οικολογικά βερνίκια, έχοντας ως βάση το νερό. Με δυνατότητα ολικής βαφής της συσκευασίας ή τμήματος αυτής μέσω της τεχνικής «παράθυρο», η ποικιλία χρωμάτων είναι απεριόριστη. Στη συνέχεια, είναι δυνατή η προσθήκη υφών και ξεχωριστών effects όπως το «frosting», το σαγρέ, το βελουτέ, τα ιριδίζοντα και τα μεταλλικά χρώματα.

 

 

 

TECHNIQUES, Berlin Packaging GreeceΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΒΑΦΗ

Η πρωτοποριακή τεχνολογία μας συνδυάζει την ευγενή φύση των πολύτιμων μετάλλων, όπως ο χρυσός, η πλατίνα και ο χαλκός, καθώς και πολλά ακόμη χρώματα, με τα μοναδικά χαρακτηριστικά της βαφής. Διατίθεται όλο το φάσμα των πολύτιμων χρωμάτων βαφής προσφέροντας τη δυνατότητα επιλογής για το καλύτερο αισθητικά τελικό αποτέλεσμα.

ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΑ


TECHNIQUES, Berlin Packaging GreeceΗ χαλκομανία χρησιμοποιείται όταν υπάρχουν σχέδια με λεπτομέρειες και πολυπλοκότητες ή για επιφάνειες στις οποίες δεν μπορεί να εφαρμοστεί η μεταξοτυπία. Πρόκειται για ειδικά αυτοκόλλητα που κατασκευάζονται με ανεξίτηλα μελάνια και εφαρμόζονται στον περιέκτη χειρωνακτικά.

Η μέθοδος της χαλκομανίας μπορεί να συνδυαστεί και με τη μεταξοτυπία και προσφέρουν ένα εντυπωσιακό και ανεξίτηλο αποτέλεσμα.

HOT – STAMPING


TECHNIQUES, Berlin Packaging GreeceΗ εκτύπωση θερμομεταφοράς, γνωστή και ως hot stamping, μέσω της χρήσης μεταλλικών foils δημιουργεί ένα φωτεινό, λαμπερό και ανάγλυφο μεταλλικό αποτέλεσμα. Είτε πρόκειται για ένα διακριτικό στοιχείο στο τελικό σχέδιο, είτε για μεγαλύτερο μέρος της διακόσμησης, αυτή η τεχνική προσθέτει κομψότητα και υψηλή αντιλαμβανόμενη αξία στο τελικό προϊόν.

ΣΑΤΙΝΑΡΙΣΜΑ


TECHNIQUES, Berlin Packaging GreeceTo σατινέ είναι μια διαδικασία κατά την οποία ο γυάλινος περιέκτης αποκτά μία αδιαφανή, «παγωμένη» εμφάνιση με μια λεία και απαλή υφή, σαν της αμμοβολής. Η συγκεκριμένη τεχνική είναι ανθεκτική και ανεξίτηλη, ενώ υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής σε ματ όλης της επιφάνειας της συσκευασίας ή μέρους αυτής, όπως είναι η τεχνική «παράθυρο».

SHRINK SLEEVE


TECHNIQUES, Berlin Packaging GreeceΈνα επιπλέον σύγχρονο απόκτημα της STYLEGLASS είναι ο εξοπλισμός και η τεχνογνωσία τοποθέτησης προεκτυπωμένου sleeve στη συσκευασία.


Με τον ειδικό μηχανολογικό εξοπλισμό sleeving και με τη μέθοδο της θερμοσυρρίκνωσης το sleeve «φοριέται» στον περιέκτη έτσι ώστε να «αγκαλιάζει» όλη την επιφάνειά του.


Η μέθοδος αυτή απελευθερώνει τη φαντασία του πελάτη από τα αυστηρά όρια της ετικέτας ή της εκτύπωσης σε επίπεδη ή κυλινδρική επιφάνεια και προσφέρει μεγαλύτερο χώρο για περισσότερη πληροφορία και πιο εντυπωσιακό εικαστικό αποτέλεσμα.


Μια λύση που συνδυάζει το χαμηλό κόστος με την ελκυστικότητα και τη δυνατότητα απεριόριστων δημιουργικών προσεγγίσεων στη διακόσμηση όλης της επιφάνειας του περιέκτη.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ!

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΕΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΓΥΑΛΙΟΥ.