ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Κάθε εταιρία είναι οι άνθρωποί της, η ιστορία και το όραμά τους!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥΣ

 

Η γνώση των τεχνικών στη διακόσμηση γυαλιού και πορσελάνης που κατέχει η εταιρία μας είναι μοναδική. Οφείλεται κυρίως στους ανθρώπους της που κατέχουν βαθειά γνώση της Τέχνης αυτής, αντλούν δημιουργική ικανοποίηση από το αποτέλεσμά της ενώ επιδιώκουν τη συνεχή βελτίωση του γνωστικού τους πεδίου μέσα από διαρκή εκπαίδευση για κάθε νέα εξέλιξη στο χώρο, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

Στη STYLEGLASS προσφέρουμε 360Ο αντιμετώπιση των λύσεων που αναζητούν οι πελάτες μας για τη συσκευασία των προϊόντων, τους δίνοντάς τους όλες τις εναλλακτικές που μπορούν να έχουν, από την επιλογή του περιέκτη μέχρι την πιο περίπλοκη και εξελιγμένη τεχνική ανάδειξης του εικαστικού του. Επενδύοντας στην Έρευνα και Ανάπτυξη ( R&D) είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από κάθε άλλη εταιρία στην Ελλάδα σχετικά με τη Διακόσμηση και την Εμπορία Γυάλινων Ειδών Συσκευασίας και HO.RE.CA.

 

ADDED STYLE FOR ADDED VALUE
Στη STYLEGLASS αναζητούμε και υλοποιούμε τους τρόπους για να δώσουμε υπεραξία σε ένα γυάλινο ή πορσελάνινο αντικείμενο, ενώ φροντίζουμε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις ανάγκες των πελατών μας. Για να είστε κι εσείς πάντα ένα βήμα μπροστά από τις ανάγκες των δικών σας πελατών, των καταναλωτών των προϊόντων σας στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο, η STYLEGLASS είναι κοντά σας για να προσδώσει υπεραξία στα προϊόντα σας με περισσότερο… στυλ!

ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2, Berlin Packaging GreeceΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ // ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

 

Η STYLEGLASS I.K.E. είναι η συνέχεια της Forma Glass, η οποία από το 1987 έχει γράψει για πάνω από 30 χρόνια σελίδες γεμάτες αξιοπιστία, εμπιστοσύνη, δημιουργικότητα και καινοτομίες στον τομέα της Διακόσμησης και της Εμπορίας Προϊόντων Γυάλινης Συσκευασίας & Ειδών Σερβιρίσματος HO.RE.CA., καθώς και της ITN, με το ίδιο αντικείμενο. Η μετεξέλιξή της σε Η STYLEGLASS I.K.E. έγινε με σκοπό να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς στη διακόσμηση και την προμήθεια γυάλινων ειδών συσκευασίας Τροφίμων, Ποτών, Καλλυντικών, Φαρμακευτικών, κλπ., καθώς και επιτραπέζιων ειδών οικιακής χρήσης και HO.RE.CA., κάτω από νέα δομή λειτουργίας και νέο σύγχρονο εξοπλισμό, με πλήρως καθετοποιημένη μορφή.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2, Berlin Packaging GreeceΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ // ΕΠΙΜΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΕΝΑΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ

 

Η ευρεία γκάμα προϊόντων και τεχνικών επεξεργασίας γυάλινης συσκευασίας που παρέχει η Η STYLEGLASS I.K.E. έχει προσελκύσει επαγγελματίες από διαφορετικούς τομείς που αφορούν στο Packaging Design από την Ελλάδα και το εξωτερικό: δημιουργικά γραφεία, εμπορικές εταιρίες, εταιρίες παραγωγής και μεταποίησης προϊόντων, κλπ.

 

Παράλληλα η εξειδίκευση της εταιρίας στην προσφορά και στη διακόσμηση προϊόντων HO.RE.CA. είναι και παραμένει ψηλά στην εκτίμηση των πλέον επιτυχημένων επαγγελματιών του χώρου.

 

Αλλά δεν σταματάμε εκεί. H δραστηριότητά μας επεκτείνεται πλέον και σε νέα πεδία του Packaging Design:

1. Στην ανάληψη όλων των σταδίων παραγωγής πρωτότυπης γυάλινης συσκευασίας κατά παραγγελία (custom made design)
2. Στη διαδεδομένη ως την πιο οικονομική μέθοδο συσκευασίας της θερμοσυρρικνούμενης ετικέτας (shrink sleeve)

ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2, Berlin Packaging GreeceΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ // Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

 

Οι εγκαταστάσεις της STYLEGLASS βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη (ΒΙ.ΠΕ.Θ.), σε χώρο 1.500 τετραγωνικών μέτρων. Είναι εφοδιασμένες με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό που απαιτείται για κάθε καινούρια και εξειδικευμένη τεχνική εκτύπωσης σε γυαλί ή πορσελάνη.Η συνεχής ενημέρωση των ανθρώπων της STYLEGLASS για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο και η διαρκής αναβάθμιση του τεχνολογικού της εξοπλισμού, την έχουν καταστήσει πλέον ως την κορυφαία εταιρία του κλάδου στην Ελλάδα.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2, Berlin Packaging GreeceΦΙΛΟΣΟΦΙΑ // ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥΣ

 

Πίσω από κάθε προϊόν που ταξιδεύει στην Ελλάδα και στον κόσμο βρίσκονται άνθρωποι με στόχους και όνειρα! Αυτό για μας στην STYLEGLASS είναι η φιλοσοφία πίσω από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε κάθε μικρό ή μεγάλο έργο που αναλαμβάνουμε.Η δουλειά μας είναι αποτέλεσμα συνεργασίας πολλών και διαφορετικών ειδικοτήτων: από τον επιχειρηματία, το δημιουργικό γραφείο και τέλος την εταιρία μας. Μαζί τους χτίζουμε ένα κοινό μέλλον, πάνω στη βάση της υγιούς συνεργασίας.

 

Η αρχή μας είναι ότι μόνο μέσα από μια ανθρώπινη σχέση που σέβεται τις ανάγκες και τα «όνειρα» των πελατών μας, μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα δημιουργικό αποτέλεσμα που θα μας κάνει περήφανους, ως μέρος ενός συνόλου ανθρώπων που τους συνδέει ένας κοινός σκοπός: η δημιουργία έργων με υψηλές προϊοντικές αξίες που θα έχουν επιτυχία στο παρόν αλλά και συνέχεια, στο βάθος του χρόνου.

 

Η βασική μας αξία είναι να διατηρούμε σταθερό τον τίμιο λόγο της σχέσης «ποιότητα προς τιμή» για τους πελάτες μας και να μην πάψουμε να θεωρούμε ότι για μας η έννοια «Πελάτης» έχει το ίδιο ειδικό βάρος με την έννοια «Συνεργάτης».

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ // ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

 

Για την εξασφάλιση της ποιότητας η STYLEGLASS έχει υιοθετήσει, από το 2005, το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2000. Με πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή και μέσα από διαρκή αναζήτηση συστημάτων οικονομίας κλίμακας, έχει επιτύχει υψηλή ανταγωνιστικότητα στις τιμές, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

Υποσχόμαστε στους πελάτες και συνεργάτες μας τη συνέχιση της πρωτοπορίας μέσα από τη συστηματική Έρευνα & Ανάπτυξη, την αναβάθμιση του εξοπλισμού και των υπηρεσιών μας σύμφωνα με κάθε νέα τεχνολογική εξέλιξη και τάση στο Packaging Design, την εξασφάλιση κάθε απαραίτητης πιστοποίησης* ώστε να συμβαδίζουμε με τις διεθνείς προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Α ΩΣ ΤΟ Ω

 

Η STYLEGLASS, αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες των πελατών-συνεργατών της, παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, μέσα από μια πλήρως καθετοποιημένη δομή, που αφορά στα υλικά του γυαλιού και της πορσελάνης στον τομέα του Packaging Design, των ειδών σερβιρίσματος HO.RE.CA. και των διαφημιστικών ειδών.

 

Φροντίζει, από την πρώτη στιγμή ως την τελευταία, κατά τη διαδικασία παραγωγής να προστατεύει τον πελάτη και το εμπόρευμά του από φύρες και φθορές καθώς και από επιπλέον έξοδα που αφορούν στη μεταφορά, τη συσκευασία και την αποθήκευση των προϊόντων του.

 

Με την παροχή του συνόλου αυτών των υπηρεσιών καλύπτει τις ανάγκες τους από το Α ως το Ω.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2, Berlin Packaging GreeceΒΑΦΗ ΓΥΑΛΙΝΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

 

Η τεχνική της βαφής γυάλινων αντικειμένων είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη νέα εφαρμογή που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Με τη βαφή, δημιουργείται στο γυάλινο αντικείμενο μια «βάση» πάνω στην οποία μπορούν να εφαρμοστούν επιπλέον τεχνικές όπως η μεταξοτυπία ή η χαλκομανία, αναβαθμίζοντας έτσι το αισθητικό αποτέλεσμα..

 

Επίσης με αυτή τη μέθοδο, προϊόντα όπως το ελαιόλαδο ή τα τρόφιμα που χρειάζονται προστασία από τις βλαπτικές επιδράσεις του φωτός στη συσκευασία τους, βρίσκουν ένα ισχυρό «σύμμαχο» για τη σύμφωνη με τις Διεθνείς Προδιαγραφές Ασφάλειας Τροφίμων φύλαξή τους.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2, Berlin Packaging GreeceΕΚΤΥΠΩΣΗ ΓΥΑΛΙΝΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

 

Η τεχνική της εκτύπωσης βοηθάει το μήνυμα ή την πληροφορία που θέλετε να αποτυπώσετε στη συσκευασία ή στα αντικείμενα σερβιρίσματος να παραμείνει αναλλοίωτη στο χρόνο. Η εξέλιξη της τεχνολογίας της εκτύπωσης προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες δημιουργικών εφαρμογών και ικανοποιεί ακόμη και τις πιο υψηλές εικαστικές απαιτήσεις.

 

Τα σημαντικότερα διαπιστευτήριά μας είναι οι ίδιοι οι πελάτες μας που μας έχουν οδηγήσει στην κορυφή και σαν αποτέλεσμα η εκτύπωση γυάλινης συσκευασίας και ειδών σερβιρίσματος HO.RE.CA. στην Ελλάδα να είναι πλέον συνώνυμα της εταιρείας και των ανθρώπων της.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2, Berlin Packaging GreeceΕΜΠΟΡΙΑ

 

Η δραστηριότητά μας, που επεκτάθηκε και στην εμπορία γυάλινων ειδών συσκευασίας και ειδών σερβιρίσματος HO.RE.CA., προσέφερε στους πελάτες μας την ανακούφιση από μια εξαιρετικά απαιτητική, σε χρόνο και σε ειδική γνώση, απασχόληση.

 

Με την εξασφάλιση ενός τεράστιου δικτύου συνεργατών σε όλον τον κόσμο έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε κάθε διαθέσιμη λύση στην ανεύρεση και στην εμπορία των προϊόντων αυτών, συζητώντας με τους πελάτες μας τις προδιαγραφές και τις ανάγκες τους.

 

Δημιουργούμε με τον τρόπο αυτό οικονομίες κλίμακας, επιτυγχάνοντας μείωση του κόστους το οποίο μετακυλούμε στους πελάτες μας, με αποτέλεσμα να γινόμαστε, τόσο εμείς όσο και οι πελάτες μας, περισσότερο ανταγωνιστικοί ως προς την τιμή του τελικού προϊόντος στο ράφι του καταναλωτή.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2, Berlin Packaging GreeceCUSTOM MADE ΠΑΡΑΓΩΓΗ

 

Η STYLEGLASS πρωτοπορεί δίνοντας σας τη δυνατότητα να οραματιστείτε και να υλοποιήσετε τη δική σας γυάλινη συσκευασία.

 

Η ανάληψη της διαδικασίας παραγωγής μιας custom made γυάλινης συσκευασίας, σε συνεργασία με εξειδικευμένους designers, είναι μια νέα υπηρεσία της STYLEGLASS η οποία δημιουργήθηκε για να προσφέρει στον πελάτη τη δυνατότητα της πλήρους διαφοροποίησης και της ανάδειξης στο ράφι του καταναλωτή με τη δική του, μοναδική, συσκευασία.

 

Η εμπειρία μας στην ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία της παραγωγής πρωτότυπου γυάλινου περιέκτη, μέσω των συνεργασιών μας με υαλουργίες του εξωτερικού, προσφέρει στον πελάτη την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη για την άψογη και cost effective υλοποίηση του σχεδίου του.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2, Berlin Packaging GreeceΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Στο τελευταίο στάδιο, αυτό της παράδοσης των προϊόντων στον πελάτη, η STYLEGLASS έχει φροντίσει και για την τελευταία λεπτομέρεια που εξασφαλίζει την ασφαλή παράδοσή τους στον προορισμό τους.

 

Έτσι τα επεξεργασμένα γυάλινα ή πορσελάνινα προϊόντα παραδίδονται:

 

– με προστατευτικό δίχτυ στις βαμμένες φιάλες, για την αποφυγή γδαρσιμάτων κατά την τριβή τους στη μεταφορά

– με ειδικές θερμοσυρρικνούμενες παλετοσακούλες για την σταθεροποίηση των παλετών και του περιεχομένου τους

– για τις μικρές ποσότητες η παράδοση γίνεται σε χαρτοκιβώτια

– για τις μεγάλες ποσότητες η παράδοση γίνεται σε παλέτες (Βιομηχανικού Τύπου ή Ευρωπαλέτες).

ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2, Berlin Packaging GreeceLOGISTICS

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, STYLEGLASS έχει τη δυνατότητα να παρέχει υπηρεσίες Logistics.

 

Έτσι οι πελάτες μας μπορούν να αποθηκεύουν στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας τα προϊόντα τους είτε πριν την επεξεργασία είτε μετά την ολοκλήρωση των εργασιών.

 

Επίσης η εταιρία αναγνωρίζοντας τις ποικιλόμορφες ανάγκες εξυπηρέτησης των πελατών της προσφέρει τη δυνατότητα τμηματικών παραδόσεων των παραγγελιών τους.

ΚΛΑΔΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ

 

Η STYLEGLASS είναι η Νο.1 επιλογή στην Ελλάδα όσον αφορά στους επαγγελματικούς κλάδους παραγωγής, εμπορίας ή τυποποίησης προϊόντων, τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την εστίαση κάθε είδους (HO.RE.CA) αλλά και τις εταιρίες που έχουν σαν αντικείμενο τη δημιουργία διαφημιστικών ειδών.

 

Το βασικό στοιχείο που μας διαφοροποιεί από κάθε άλλον στο χώρο είναι η επιδίωξη της τελειότητας στο αισθητικό αποτέλεσμα κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.

 

Η υψηλή γνώση και η ποικιλία των τεχνικών επεξεργασίας στη γυάλινη συσκευασία και στα είδη σερβιρίσματος, αλλά και στη διαδικασία του shrink sleeving, εξασφαλίζει την απόλυτη ποιότητα, την αρτιότερη αισθητική, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2, Berlin Packaging GreeceΓΥΑΛΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

 

Τρόφιμα, ποτά, φαρμακευτικά ή καλλυντικά είδη, όποιο κι αν είναι το αντικείμενο εργασίας σας, η STYLEGLASS έχει την απαιτούμενη εξειδίκευση και πολύχρονη εμπειρία για να διεκπεραιώσει στην εντέλεια το project σας.

 

1. Ελαιόλαδο

2. Κρασί

3. Ποτό

4. Τρόφιμα

5. Καλλυντικά

ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2, Berlin Packaging GreeceHO.RE.CA. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

 

Στον χώρο της εστίασης, η STYLEGLASS διαθέτει μια τεράστια ποικιλία επιλογών ικανή να καλύψει και τους πλέον απαιτητικούς επαγγελματίες. Όποια και αν είναι η δραστηριότητά σας στον τομέα HO.RE.CA οι επαγγελματίες της STYLEGLASS θα σας προτείνουν την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για την ολοκλήρωση της παρουσίασής σας.

 

1. Μπουκάλια νερού

2. Ποτήρια

3. Κανάτες

4. Φλιτζάνια

5. Πιάτα

6. Καράφες

ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2, Berlin Packaging GreeceΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ

 

Η 30χρονη παρουσία της STYLEGLASS στη δημιουργία Διαφημιστικών Ειδών Προώθησης αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την εξυπηρέτηση και το τελικό αποτέλεσμα που παρέχουμε στους πελάτες μας.

 

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας, θα σας θα σας συμβουλεύσει σωστά στην επιλογή της διακόσμησης και θα επιμεληθεί τη δημιουργία του προϊόντος σας από την αρχή μέχρι το τέλος.

 

1. Ποτήρια

2. Φλιτζάνια

3. Τασάκια

4. Κεριά

ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

 

Βασικός άξονας της πολιτικής της STYLEGLASS, από την ίδρυσή της έως σήμερα, είναι η ιδανική σχέση ανάμεσα στην ποιότητα και στην τιμή. Γιατί μέσα από αυτή τη σχέση το αποτέλεσμα, τόσο για την ίδια όσο και για τους πελάτες της, δεν είναι προσωρινό, έχει διάρκεια και προοπτική.

 

Κι αυτό αποκτά στις μέρες μας ιδιαίτερη σημαντικότητα, με δεδομένο ότι οι επιχειρήσεις καλούνται λειτουργήσουν σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα απαιτητικό και ανταγωνιστικό και να ανταποκριθούν στα ζητούμενα και στις προδιαγραφές μιας παγκοσμιοποιημένης πλέον οικονομίας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ!

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΕΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΓΥΑΛΙΟΥ.

    ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ!

    ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΕΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΓΥΑΛΙΟΥ.